Kære pårørende

​Jeg skriver til jer da jeg som nytiltrådt leder af Fondene Vangsbovej & Gl. Kongevej ønsker både at gøre opmærksom på at jeg er tiltrådt, samt ønsket om et tæt og godt samarbejde med jer fremadrettet. Jeg har nu været her i to måneder, og jeg må pointere at jeg er blevet taget rigtigt godt imod. Der tegner sig for mig at det er et fagligt stolt og dejligt sted. Det er helt tydeligt for mig at vi har nogle varme og kærlige bosteder, som virkeligt har beboerne i centrum. Det har været særligt godt for mig at opleve.

Lidt om min faglige baggrund

Min faglige baggrund er at jeg er uddannet socialpædagog og har arbejdet 25 år i Aarhus kommune. Primært har jeg beskæftiget mig med ungeområdet, særligt kriminalitets-, forebyggelses- og udsatte området. Jeg har kendskab til diagnoseområdet gennem mange år. Jeg har derudover mange års ledelseserfaring som jeg håber, kommer til gavn for opgaven her.

Mine erfaringer og kompetencer indenfor ledelse og udvikling udgør et solidt fundament for at være med til at tegne og videreføre udviklingen af nuværende tilbud. Jeg har stor erfaring med at sikre tæt koordinering og samarbejde mellem flere indsatser på samme tid, samarbejde med borgere og pårørende. Jeg har lang erfaring med udvikling af indsatser og drift af institutioner.

En af mine centrale erfaringer som leder er faglig ledelse af indsatser på tværs af forvaltninger, styre processer og personaleledelse. Jeg har erfaring fra både MBU og MSB-forvaltningerne i Aarhus kommune, og disse vil komme i spil til gavn for opgaveløsningen som leder her. Mine erfaringer og kompetencer indenfor ledelse og udvikling udgør et godt fundament for at være med til at tegne og videreføre udviklingen af nuværende tilbud og videreudviklingen af vores tilbud, til gavn for jer.

Jeg har ønske om at vi fremadrettet kan få et frugtbart og godt samarbejde. Jeg ser meget frem til samarbejdet

Mange hilsener

Thomas J. Pedersen

​Fonden Vangsbovej 

CVR: 26506026

​Elkjærvej 38 

8230 Åbyhøj

Tlf.: 41996960 eller 29214140
E-mail: tjp@vita-csa.dk