Har du spørgsmål? Ring til os på tlf:: 

86 28 38 04 / 28 10 30 64

​Nyheder

Et nyhedsbrev er et nyhedsbrev - ikke et historisk dokument. Gamle opslag er fjernet for at give plads til nye.

Hvad er der sket - og hvad sker der lige nu - og hvad kommer der til at ske fremover?

Ja, siden vi lagde det seneste nyhedsbrev på hjemmesiden, har sagt goddag og velkommen til flere beboere. Det giver ny - og god energi i huset når nye kommer til.

Indenfor de seneste måneder har vi haft besøg af journalist Stig Andersen, der har sagt ja til at gå ind i en skriveopgave for os. Stig har interviewet flere af vores beboere, der er villige til at lade deres historie blive en del af et hæfte som vi forventer at udgive 1. oktober i år.

Vi vil gerne give vores beboere mulighed for at fortælle lidt af deres livs-historie, hvad der er vigtigt og hvad der har betydning når man bor i et botilbud.

Vi ved at beboerne arbejder med et afsæt i de Handleplaner som udarbejdes i et samarbejde med sagsbehandler og borger; men vi ved også at der er så meget andet der har betydning. Og det er lige her vi har vores fokus.

Nå, så skal I da også vide at bosteder netop er vendt hjem efter nogle gode dage i Paris. Vi mener faktisk at det har stor betydning for vores dannelse når vi forlader det kendte, den sikre ramme - for at bevæge sig ud i verden. Mødet med nye mennesker, deres traditioner,deres mad, deres støj og røg er det stof vi kalder for kultur.

Så på den måde kan vi sagtens sige at vores beboere dermed er vendt hjem efter en kulturrejse.

Aktuelt skal vi certificeres for 3 gang. Denne gang bliver vi certificeret af Bureau Veritas, der i samarbejde med Akkreditering Danmark har en model for botilbud mv. på det sociale område.

I lyset af at vi har været certificeret i flere år, må vi sige at det største udbytte vi har fået, er at vi fastholder "den gode praksis" i vores tilbud. De enkelte målepunkter (10 i alt) er centrale - og matcher de krav der stilles fra vores social-tilsyn.

Vi gør os umage; men vi ved også at vi altid kan gøre det bedre...

Bare så I ved det, lægger vi en del billeder på bostedets Facebook.​ I er velkomne til at se med.

​Fonden Vangsbovej 5

CVR: 26506026

​Elkjærvej 38 

8230 Åbyhøj

Tlf.: 41996960 eller 28103064
E-mail: ja@vita-csa.dk