​Medarbejdere på Fonden Vangsbovej 5

Medarbejdere​

​Annemette Grønkær Jensen

Jeg startede 15. maj 2020 på kontoret, hvor jeg hjælper Berit med forskellige administrative opgaver.


Jeg har tidligere arbejdet med økonomi og projektopgaver i Randers og Aarhus kommune, og efter det har jeg været 4 ½ år i økonomiafdelingen i Skoringens hovedkontor.

Jeg bor i Egå sammen med min mand, 3 børn og en lidt tosset kat. Jeg elsker at være i nærheden af stranden - om vinteren på gåture og om sommeren i min kajak - eller på en frisk badetur, hvis vejret og vandtemperaturen er til det.

John Anderskou – leder af botilbuddet Vangsbovej 5

Som leder arbejder jeg for at beboere og personale skal opleve Vangsbovej som et godt sted at være. Jeg tror på at vi med humor og klogskab kan komme langt. Jeg vil gøre mit til at alle kommer godt ”i mål”.

Som leder er jeg kendt for at være der når der er brug for det…

Når jeg ikke er på Vangsbovej 5 er jeg interesseret i at fotografere. Jeg elsker naturen – særligt fuglelivet derude. Jeg rejser meget gerne – og tror på at rejser gør noget godt for alle. Jeg er begyndt at spille golf – og øver mig på at blive bedre. Det er supersvært at ramme ordentligt; men måske lykkes det en dag.

Marianne Toft – souschef på botilbuddet Vangsbovej 5

Den 1. marts 2019 starter jeg som souschef, men jeg har kendt Vangsbovej igennem flere år. Jeg er uddannet socialrådgiver og har tidligere godkendt og ført tilsyn med private bosteder og har arbejdet mange år i Kriminalforsorgen.

Som souschef vil jeg arbejde for at beboere og personale oplever Vangsbovej som et godt sted at være og jeg er vedholdende og kreativ if. at skabe frugtbare løsninger. Samtidig vil jeg understøtte at Vangsbovej fortsat af samarbejdspartnere og pårørende opleves som en kompetent udbyder på det specialiserede socialområde.

Jeg elsker at opleve noget spire og gro – ikke alene mennesker, men også i min store have, som jeg bruger tid på i fritiden, når vejret er til det. Når vejret ikke er til det, er jeg en rigtig læsehest og nyder at være sammen med venner og familie – min søn Sebastian på 14 år, min datter Sarah på 16 år og min mand Lars.

Berit Andersen – administrativ medarbejder i botilbuddet Vangsbovej 5

Du finder mig dagligt på kontoret, hvor jeg løser bostedets administrative opgaver, herunder budgetter, regnskaber, løn mv.

Service, ordenssans og hjælpsomhed er nøgleord for mig.

Modpolen til kontorarbejdet, er en dejlig løbetur ……

Jeg elsker mit arbejde – men familien er mit hjertebarn.

Birgitte ​Brage - Pædagog i Bostedet Vangsbovej 5

Jeg er ansat som pædagog på Vangsbovej.

For mig er det vigtigt at Vangsbovej er et sted hvor folk kan LEVE og UDVIKLE sig, samt at de beboere der bor i huset er med til at forme huset.

Jeg tror på det unikke i et hvert menneske, og gør mig umage for at se det. Jeg er et positivt og humoristisk menneske, som er til alvorlige snakke, men også til fis og ballade.

I min fritid har jeg ofte gang i et eller andet kreativt projekt, især er jeg glad for at sy og lave mosaik.

Jeg har en kolonihave, jeg nyder at hamre, male og save, det er ikke altid resultatet bliver så godt, men det gør ikke noget, bare jeg har det sjovt. Jeg kan lide at gå i haven, være sammen med min familie og at køre ture ud i det blå, mit motto er: ”vi er ikke faret vild, vi er bare på eventyr

Rikke Kjeld, botilbuddet Vangsbovej 5, 8361 Hasselager.

Jeg er blev ansat som socialpædagog på Vangsbovej i November 2011 efter at have været ansat som vikar knap to år.

I mit arbejde med mennesker er det vigtigt for mig at der er plads til udvikling. Det er for mig vigtigt på Vangsbovej at de unge er med til at forme huset i samarbejde med personalet. Rammerne er sat således beboerne føler de kan leve trygt og udvikle sig.

Jeg tror på det gode og unikke i mennesker og arbejder hårdt på at være i stand til at finde det ved at skabe et godt og trygt samarbejde med det enkelte mennesker.

Jeg er positiv, strukturet og humoristisk som er til alvorlige dybe snakke, sjov og ballade og nyde stilheden i arbejdet.

Jeg spiller fodbold i min fritid og sætter stor pris på at rejse ud og opleve verdenen samt de forskellige kulturer jeg møder. Jeg har boet i henholdsvis England og Norge hvor jeg arbejdede med fysisk handicappede og mennesker med psykiske lidelser.

​Stinne Clausen, Praktisk medhjælper

​Mit job er at holde huset pænt og gøre rent indvendigt. Jeg sætter desuden lidt kulør på tilværelsen i bostedet, med årstidens blomster og lidt sjove ting her og der.

En kreativ og hjemlig atmosfære, er et miljø jeg kerer mig om, fordi det betyder noget for trivslen i huset.

Oprindeligt er jeg uddannet pædagog og har altid været optaget af hvordan vi som mennesker kan sætte bevægelse i de muligheder vi brænder for, så livet giver bedst mening.

Bevægelse beskæftiger jeg mig også med i min fritid. Her er jeg især optaget af dans,

WuJi Gong, økologi og rejser til øen Samsø, så ofte jeg kan.

Carsten

Jeg hedder Carsten, er 55 år, og jeg er uddannet socialpædagog i 1992. I mellemtiden har jeg hentet en bred vifte af faglige erfaringer via mine mere end 10 år på en døgninstitution for børn og unge, mere end 10 år i et Bofællesskab for voksne udviklingshæmmede og senest et par år i et enkeltmandsprojekt tilknyttet søsterbostedet i Lystrup.

Undervejs har jeg haft kurser i blandt andet Systemisk teori og praksis, KRAP, Neuropædagogik mm.

Privat er jeg stolt far til tre voksne børn, og jeg bor på Djursland. Her er jeg ”tæt på” når jeg skal dyrke mine fritidsaktiviteter, som for eksempel er lystfiskeri, kajakfiskeri, undervandsjagt og svampejagt, ligesom jeg også finder tid til at spille turneringsbillard.

Jeg er allerede godt i gang på Vangsbovej, så jeg kan med sindsro sige at jeg ser frem til de kommende måneder i selskab med beboere, personale og ledelse på Vangsbovej 5.

​Fonden Vangsbovej 5

CVR: 26506026

​Elkjærvej 38 

8230 Åbyhøj

Tlf.: 41996960 eller 28103064
E-mail: ja@vita-csa.dk