Har du spørgsmål? Ring til os på tlf:: 

86 28 38 04 / 28 10 30 64

​Sådan bor vi

​Vangsbovej 5 er et relativt stort parcelhus i 3 etager. 

Kælderetagen er indrettet med forskellige rum som vi bruger til forskellige formål såsom samtalerum, mødelokale, fællesrum  til afslappet samvær. Derudover har vi et mindre aktivitetsrum til hobbyprægede aktiviteter. Her vil det være muligt at reparere cykel, knallert, sy eller arbejde med forskelligartede kreative aktiviteter. En del af aktivitetsrummet bruges til fysisk betonet træning.

​I kælderen er der vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler. Fra kælderen er der trappe til de øvrige etager. Vi har personalekontor i husets stueetage – lige ved hoveddøren. I stueplan er der en stor fælles stue indrettet som en kombineret opholds- og spisestue. Det er også i stueetagen, at vi har vores fælles køkken.

​Fælles køkkenet bruges til den daglige fælles madlavning. Det er her beboere og personale laver mad; men det er også ofte her man lander til en snak med de andre i huset. 

I stueetagen har vi 3 beboer-værelser, samt fælles toilet og bad.

På øverste etage  er der 2 badeværelser og 4 beboer-værelser. Herudover er der fælles køkken (til individuelle bo træningsforløb). 

Vangsbovej 5 har også en stor have, som vi  bruger når vejret tillader det.

​Fonden Vangsbovej 5

CVR: 26506026

​Elkjærvej 38 

8230 Åbyhøj

Tlf.: 41996960 eller 28103064
E-mail: ja@vita-csa.dk